Jdi na obsah Jdi na menu

Areál sboru dobrovolných hasičů se nachází mezi městy Semily a Jilemnice v obci Benešov u Semil (v místní části Podolí) poblíž hlavní silnice, která tato města spojuje. Bližší město jsou Semily, které je vzdáleno cca 6 km.

 05-dsc00491.jpg

Areál je situován na upravené louce při břehu řeky Jizery, která tvoří jednu z přirozených hranic objektu, umožňuje koupání nebo výstupní a nástupní místo pro vodáky. V areálu je možnost sportovního vyžití v podobě odbíjené, nohejbalu, stolního tenisu.

 Obrazek

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na zmiňované louce stojí nová budova, která obsahuje kuchyň, výčep s možností sezení, dámské a pánské toalety s teplou vodou, oddělené sprchy pro muže a ženy, dále velké venkovní zastřešené posezení se stoly a židlemi. U budovy se nacházejí taneční parket, houpačky, dětská trampolína a ruské kuželky. V rámci areálu je k dispozici udírna a gril.

04-dsc00490.jpg

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Celé místo je vhodné pro konání svateb, oslav, firemních akcí a večírků nebo k dlouhodobějšímu pronájmu na akce a soustředění. Velikostí plochy viz fotogalerie.

Poloha areálu je ideálním výchozím místem pro výlety do Krkonoš či opačným směrem do Českého ráje. Nedaleko se nachází hora Kozákov (cca 10km) s krásnou vyhlídkou na panorama Českého ráje, Krkonoš či Jizerských hor.

Obrazek

 

 

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V okolí je velké množství značených cyklotras. Za zmínku stojí i návštěva blízkých dolomitových jeskyní v Bozkově a Riegrovy naučné stezky ze Semil do Spálova. Další fotografie z okolí najdete zde.

V případě zájmu o pronájem našeho areálu prosím kontaktujte osobu, která je uvedena na této webové stránce viz kontakt.